iPhone-gebruikers hebben soms last van het probleem dat er een fout optreedt in de YouTube-applicatie, die de ervaring van het bekijken van video’s beïnvloedt. In dit artikel bieden we je effectieve manieren om dit probleem op te lossen en zonder onderbrekingen video’s op YouTube te bekijken.

Wat je uit dit artikel leert:

 • Hoe de YouTube-applicatie op de iPhone te updaten
 • Hoe u de telefoon opnieuw kunt opstarten om het probleem op te lossen
 • Hoe de app-cache te wissen
 • Hoe de internetverbinding te controleren
 • App-gegevens wissen en opnieuw inloggen

Update de YouTube-applicatie

Een effectieve manier om het YouTube-foutprobleem op te lossen, is door de YouTube-app bij te werken naar de nieuwste versie die beschikbaar is in de App Store. Je kunt dit doen door de App Store op je iPhone te openen, naar de YouTube-app te zoeken en vervolgens op de knop ‘Update’ te klikken als deze beschikbaar is. Als je ervoor zorgt dat je de nieuwste versie hebt geïnstalleerd, kun je fouten op YouTube oplossen.

Start de telefoon opnieuw op

Als je nog steeds een YouTube-fout op je iPhone ziet, kan het handig zijn om je telefoon opnieuw op te starten. Schakel de telefoon correct uit, wacht een paar seconden en schakel hem vervolgens weer in. Het probleem kan worden opgelost door de verbindingen en software op de telefoon opnieuw te formatteren.

Cache wissen

YouTube-fout op de iPhone kan optreden als gevolg van cache-opbouw in de app. Om dit probleem op te lossen, kunt u de cache wissen. Ga naar de instellingen van je telefoon en klik vervolgens op de YouTube-app in de lijst met geïnstalleerde apps. Kies “Clear Cache” om tijdelijke bestanden te verwijderen en opslagruimte vrij te maken.

Controleer de internetverbinding

Een probleem kan ertoe leiden dat de video niet meer wordt afgespeeld in de applicatie op de iPhone vanwege het wegvallen van de internetverbinding. Zorg ervoor dat de Wi-Fi- of mobiele netwerkverbinding actief is op uw telefoon. Start uw draadloze router opnieuw op of probeer verbinding te maken met een ander netwerk om er zeker van te zijn dat de verbinding stabiel is.

Controleer of uw internetverbinding stabiel is

 • Zorg ervoor dat Wi-Fi op uw telefoon is ingeschakeld en is verbonden met een betrouwbaar Wi-Fi-netwerk.
 • Zorg ervoor dat mobiele data is geactiveerd op uw telefoon en controleer uw verbinding met een 3G- of 4G-netwerk.
 • Start uw draadloze router opnieuw op om er zeker van te zijn dat de verbinding correct wordt hersteld.
 • Probeer verbinding te maken met een ander betrouwbaar netwerk. Er kan een tijdelijk probleem zijn met het gebruikte Wi-Fi-netwerk.

Wis app-gegevens en log opnieuw in

Soms kan een probleem met de opgeslagen gegevens van de YouTube-app ervoor zorgen dat een video niet wordt afgespeeld. Om dit probleem op te lossen, kunt u deze stappen volgen:

 1. Open Telefooninstellingen op uw iPhone.
 2. Zoek de YouTube-app in de lijst met geïnstalleerde apps.
 3. Klik op de YouTube-app om de instellingen te openen.
 4. Zoek de optie “App-gegevens wissen” en klik erop.
 5. Open na het scannen de YouTube-app opnieuw.
 6. Log in op uw account in de app met de juiste inloggegevens.

Zodra u de app-gegevens wist en opnieuw inlogt, worden de gegevens opnieuw geformatteerd en kan het probleem met het niet afspelen van de YouTube-video worden opgelost. Zorg ervoor dat u de juiste inloggegevens voor uw account gebruikt en geniet van het bekijken van video’s zonder onderbrekingen.

Bonustip: u kunt de app ook opnieuw installeren nadat u de gegevens heeft gewist, om er zeker van te zijn dat het probleem volledig is opgelost. Wacht totdat de applicatie volledig op uw apparaat is geïnstalleerd voordat u opnieuw inlogt.

Controleer de vrije opslagruimte

Nadat je hebt gecontroleerd of je voldoende opslagruimte hebt, kun je de YouTube-app opnieuw opstarten en proberen de video opnieuw te bekijken. Het probleem dat de video niet wordt afgespeeld vanwege een gebrek aan beschikbare ruimte op de telefoon, kan mogelijk worden opgelost. Vergeet niet om onnodige bestanden regelmatig te verwijderen om vrije telefoonopslagruimte te besparen.

 • Controleer de vrije opslagruimte op uw telefoon
 • Verwijder onnodige bestanden om ruimte vrij te maken
 • Start de YouTube-app opnieuw
 • Probeer de video opnieuw te bekijken

Zorg ervoor dat de applicatie op de achtergrond wordt uitgevoerd

Zorg ervoor dat de app op de achtergrond op je iPhone wordt uitgevoerd om het probleem van een fout op YouTube op te lossen. Om dit te doen, volgt u deze stappen:

 1. Open de instellingen van je iPhone.
 2. Zoek de YouTube-app in de lijst met geïnstalleerde apps.
 3. Zorg ervoor dat het downloaden van achtergrondaudio is ingeschakeld en ingeschakeld.

Door deze instelling te activeren kan YouTube goed op de achtergrond werken, waardoor je de video zonder onderbrekingen kunt afspelen, zelfs als je de applicatie afsluit. Geniet zonder problemen van het bekijken van video’s op YouTube.

Installeer de YouTube-app opnieuw

Als de voorgaande stappen het probleem van een fout in YouTube op de iPhone niet hebben opgelost, is er mogelijk een probleem met de installatie van de YouTube-applicatie zelf. Om dit probleem op te lossen, kunt u de applicatie opnieuw installeren. Om dit te doen, verwijdert u de app volledig van uw telefoon en bezoekt u vervolgens de App Store. Zoek de YouTube-app en installeer deze opnieuw op je telefoon.

Als de populairste aanbieder van online videostreamingdiensten biedt de YouTube-app een geweldige en alles-in-één gebruikerservaring voor smartphonebezitters, inclusief iPhones. Soms kunnen er echter problemen optreden, zoals een app-fout waardoor de video niet meer wordt afgespeeld op YouTube. In dit gedeelte zullen we het hebben over de noodzakelijke stappen om het probleem van een fout in YouTube op de iPhone op te lossen en hoe je de applicatie opnieuw kunt installeren om dit probleem snel en gemakkelijk op te lossen.

De stap van het opnieuw installeren van de YouTube-applicatie brengt het programma terug naar de oorspronkelijke staat, zonder enige wijzigingen of fouten. Mogelijk is er een fout opgetreden in de vorige app-installatie die de fouten veroorzaakt. Nadat u de applicatie heeft verwijderd, downloadt u de applicatie opnieuw en installeert u deze vervolgens op uw telefoon. Log in op je YouTube-account en probeer de video opnieuw te bekijken. Het probleem zal waarschijnlijk worden opgelost.

Houd er rekening mee dat u na het opnieuw installeren van de app mogelijk opnieuw moet inloggen op uw account en uw voorkeursinstellingen opnieuw moet configureren. Doe dit na het installeren van de applicatie en geniet zonder problemen van het bekijken van de video.

Regelmatige updates

Er is mogelijk een probleem met de iPhone zelf dat de werking van de YouTube-app beïnvloedt. Om het probleem van het stoppen van YouTube-video op de iPhone op te lossen, raden we u aan de nieuwste systeemupdates op uw apparaat te installeren. Deze updates kunnen helpen bij het oplossen van kwetsbaarheden en bugs die de werking van applicaties kunnen beïnvloeden.

Door uw apparaat bij te werken met de nieuwste versie van het besturingssysteem, ontvangt u belangrijke verbeteringen en updates voor de prestaties en applicaties van uw telefoon. Het wordt aanbevolen om deze updates regelmatig uit te voeren om de continuïteit en de beste prestaties van de YouTube-applicatie op uw iPhone te garanderen.

Krijg technische ondersteuning

Als de YouTube-fout zich blijft voordoen op je iPhone, kun je contact opnemen met het technische ondersteuningsteam van YouTube voor aanvullende hulp. Zij kunnen u begeleiden naar de beste oplossing voor uw probleem en de nodige technische ondersteuning bieden.

Als je problemen ondervindt bij het afspelen van video in de YouTube-app voor iPhone, kun je vertrouwen op het technische ondersteuningsteam van YouTube. Ons technische ondersteuningsteam is 24 uur per dag beschikbaar om u te helpen het probleem op te lossen en u praktische begeleiding en nuttige informatie te bieden.

Als u contact wilt opnemen met het technische ondersteuningsteam, kunt u de website voor technische ondersteuning van YouTube bezoeken en een verzoek om technische ondersteuning indienen. Je moet gedetailleerde details verstrekken over het probleem dat je ondervindt, inclusief het type iPhone dat je hebt, de versie van het besturingssysteem en de versie van de YouTube-app die je gebruikt.

Het technische ondersteuningsteam zal het probleem controleren en de nodige stappen ondernemen om het probleem op te lossen. Het kan zijn dat u wat moet experimenteren en uw telefooninstellingen moet controleren. Mogelijk wordt u gevraagd aanvullende informatie te verstrekken of de applicatie die u gebruikt bij te werken.

Door het technische ondersteuningsteam van YouTube te raadplegen, kunt u de optimale oplossing vinden voor het probleem van een fout die optreedt in YouTube op uw iPhone en kunt u genieten van het bekijken van video’s zonder enige onderbreking.

opmerking:

Het wordt aanbevolen om nauwkeurige en duidelijke informatie te verstrekken aan het technische ondersteuningsteam van YouTube om het diagnoseproces te vergemakkelijken en optimale ondersteuning te verkrijgen. Het kan een paar dagen duren voordat het probleem is opgelost voordat er een definitieve oplossing wordt vrijgegeven. Het technische ondersteuningsteam stelt uw medewerking en wachten op prijs.

Conclusie

In dit artikel hebben we je verschillende manieren gegeven om het probleem van een fout in de YouTube-applicatie op de iPhone op te lossen. Van het updaten van de app tot het verkrijgen van technische ondersteuning: u kunt deze instructies volgen om het probleem op te lossen.

Update de YouTube-app naar de nieuwste versie die beschikbaar is in de App Store en start de telefoon opnieuw op als het probleem zich blijft voordoen. Het wissen van de cache in de YouTube-app en het tot stand brengen van een sterke internetverbinding kan het probleem ook helpen oplossen.

Als het probleem zich blijft voordoen, moet je mogelijk de YouTube-app opnieuw installeren of technische ondersteuning krijgen van het YouTube-team. Als u deze stappen volgt, kunt u de normale functies van de YouTube-applicatie op de iPhone herstellen en zonder enige onderbreking video’s bekijken.

FAQ

Hoe kan ik het probleem van een fout in YouTube op de iPhone oplossen?

Je kunt het probleem van een fout in YouTube op je iPhone oplossen door enkele eenvoudige stappen te volgen. Update eerst de YouTube-app naar de nieuwste versie. Start vervolgens uw telefoon opnieuw op en controleer of er een stabiele internetverbinding is. U kunt ook de cache wissen en de app opnieuw installeren. Als het probleem zich blijft voordoen, heeft u mogelijk technische ondersteuning nodig.

Kan het updaten van de YouTube-applicatie het foutprobleem op de iPhone oplossen?

Ja, het updaten van de YouTube-app kan het foutprobleem op de iPhone oplossen. Probeer de app bij te werken naar de nieuwste versie die beschikbaar is in de App Store. Open de App Store op uw iPhone en zoek naar de YouTube-app en klik vervolgens op de knop ‘Bijwerken’ als deze beschikbaar is. Als je ervoor zorgt dat je de nieuwste versie hebt geïnstalleerd, kun je fouten op YouTube oplossen.

Wat kan ik doen als de video niet meer wordt afgespeeld in de app?

Als de video niet meer wordt afgespeeld in de app, is het raadzaam de telefoon opnieuw op te starten. Schakel de telefoon correct uit, wacht een paar seconden en schakel hem vervolgens weer in. Het probleem kan worden opgelost door de verbindingen en software op de telefoon opnieuw te formatteren.

Hoe wis ik de cache van de YouTube-app?

YouTube-fout op de iPhone kan optreden als gevolg van cache-opbouw in de app. Om dit probleem op te lossen, kunt u de cache wissen. Ga naar de instellingen van je telefoon en klik vervolgens op de YouTube-app in de lijst met geïnstalleerde apps. Kies “Clear Cache” om tijdelijke bestanden te verwijderen en opslagruimte vrij te maken.

Wat kan ik doen als de video niet meer wordt afgespeeld in de app?

De reden waarom de video niet meer wordt afgespeeld in de app kan te wijten zijn aan een verbroken internetverbinding. Controleer of de Wi-Fi- of mobiele netwerkverbinding actief is op uw telefoon. Start uw draadloze router opnieuw op of probeer verbinding te maken met een ander netwerk om er zeker van te zijn dat de verbinding stabiel is.

Wat kan ik doen als de voorgaande stappen niet werken?

Als de voorgaande stappen het probleem niet oplossen, wist u de app-gegevens en logt u opnieuw in. Ga naar je telefooninstellingen en zoek de YouTube-app in de lijst met geïnstalleerde apps. Wis de gegevens en cachebestanden van de app en log vervolgens opnieuw in op uw app-account.

Zijn er aanvullende procedures om het probleem op te lossen?

Soms moet u de achtergrondfunctie op uw telefoon inschakelen. Doe dit door naar de instellingen van je telefoon te gaan en de YouTube-app te zoeken in de lijst met geïnstalleerde apps. Zorg ervoor dat achtergrondaudio is geladen en ingeschakeld. Met deze instelling kan YouTube goed op de achtergrond werken en video zonder onderbrekingen afspelen wanneer je de app afsluit.

Als de voorgaande stappen het probleem niet hebben opgelost, is er dan een andere optie?

Ja, als het probleem zich blijft voordoen, kun je de YouTube-app opnieuw installeren vanuit de App Store. Verwijder de applicatie van uw telefoon en installeer deze vervolgens opnieuw. Hierdoor kan het programma in de oorspronkelijke staat worden hersteld en kan het probleem worden opgelost.

Kunnen regelmatige updates het probleem oplossen dat video’s niet op YouTube worden afgespeeld?

Ja, er is mogelijk een probleem met de iPhone zelf dat de werking van de YouTube-applicatie beïnvloedt. Zorg ervoor dat u de nieuwste systeemupdates op uw apparaat installeert, omdat dit helpt bij het oplossen van kwetsbaarheden en bugs die de werking van applicaties kunnen beïnvloeden.

Kan ik technische ondersteuning krijgen als het probleem zich blijft voordoen?

Ja, als het probleem zich blijft voordoen, kun je contact opnemen met het technische ondersteuningsteam van YouTube. Zij kunnen u begeleiden naar de beste oplossing voor uw probleem en de nodige technische ondersteuning bieden.