Het vermelden van je Instagram-verhalen is een krachtig hulpmiddel om de interactie met volgers op je account te vergroten. Vermelding kan worden gebruikt om een ​​specifieke persoon of ander account te taggen in de lijst met mensen die je Instagram-verhaal bekijken. Om te weten hoe je in Instagram-verhalen moet vermelden, moet je enkele eenvoudige stappen volgen.

De belangrijkste punten:

 • Je moet je houden aan de regels voor Instagram-vermeldingen voordat je deze vermeldt in Instagram-verhalen.
 • Volg de eenvoudige stappen om eenvoudig een vermelding in je Instagram-verhaal te maken.
 • Door een tag in je Instagram-verhaal te gebruiken, kun je de interactie met je volgers vergroten en meer aandacht trekken.
 • Voorkom mogelijke fouten bij het vermelden in Instagram-verhalen.
 • Profiteer van vermelding in uw Instagram-verhalen om uw persoonlijke of zakelijke doelen te promoten.

Regels voor het vermelden van Instagram

Voordat je begint met het taggen van je Instagram-verhaal, zijn er enkele regels waar je je aan moet houden:

 1. Je kunt alleen accounts taggen die je kunt zien in de lijst met volgers die je Instagram-verhaal hebben bekeken.
 2. Je ontvangt geen melding wanneer je Instagram-verhaal wordt geplaatst.
 3. Accounts die in openbare Instagram-verhalen zijn geplaatst, kunnen een melding ontvangen.

Door je aan deze regels te houden, kan het vermelden van je Instagram-verhaal een krachtig hulpmiddel zijn om de betrokkenheid en communicatie met je volgers te vergroten.

Bekijk: hoe je de website in 2024 aan Instagram-bio toevoegt

Stappen om te vermelden in Instagram-verhalen

Om je Instagram-verhaal te taggen, moet je deze stappen volgen:

 1. Kies de foto of video die je op je Instagram-verhaal wilt plaatsen.
 2. Klik op het vermeldingspictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.
 3. Zoek de naam van het account dat je wilt vermelden in de lijst met volgers die je Instagram-verhaal bekijken.
 4. Selecteer het account dat u wilt aanmaken door op de naam ervan te klikken.
 5. Ga door met het voltooien van je Instagram-verhaal en plaats het zoals het is, met de specifieke accounttag.

Met deze eenvoudige stappen kun je eenvoudig je Instagram-verhaal taggen en de betrokkenheid vergroten bij volgers en mensen die je wilt taggen.

Stap de details
Stap 1 Kies de foto of video
Stap 2 Klik op het vermeldingspictogram
Stap 3 Zoek naar het account dat u wilt aanmaken
Stap 4 Selecteer de rekening
Stap 5 Maak je Instagram-verhaal compleet en plaats het

Met behulp van deze instructies kun je nu gemakkelijk taggen in Instagram-verhalen en communiceren met de accounts en mensen die je wilt taggen. Geniet van het vergroten van uw betrokkenheid en verplaats uw publiek rechtstreeks naar de accounts van getagde mensen.

Hoe verschijnt een vermelding in Instagram-verhalen?

Wanneer je een vermelding maakt in je Instagram-verhaal, verschijnt de tag ‘Mention’ op de foto of video waarin deze wordt vermeld. Dit teken geeft aan dat er sprake is van een ander verhaal in het verhaal. Daarnaast krijgt de genoemde persoon een notificatie, waardoor deze direct naar de Instagram Story kan gaan waarin hij/zij genoemd is.

Een voorbeeld hiervan is wanneer je je vriend tagt in je Instagram-verhaal. Wanneer je het verhaal publiceert, verschijnt de tag op de foto of video en ontvangt je vriend een melding. Hij kan op de tag of de naam van het genoemde account klikken om direct naar jouw verhaal te gaan.

Zie ook: Zo verberg je de groene stip op Instagram

Voordelen van vermelding in Instagram-verhalen Interactie beïnvloeden
Vergroot de communicatie en interactie met volgers Het motiveren van volgers om het account van de genoemde persoon te bezoeken
Verhoog het aantal Instagram-verhaalweergaven Trek meer aandacht en nieuwe volgers aan
Het publiek naar de aangeboden producten of diensten leiden Vergroot de mogelijkheid om de verkoop of betrokkenheid te vergroten

samenvatting:

Wanneer je een vermelding maakt in een Instagram-verhaal, verschijnt de tag ‘Mention’ op de foto of video waarin deze is getagd en ontvangt de persoon die de melding heeft gedaan hierover een melding. Het vermelden van een Instagram-verhaal kan de betrokkenheid en aandacht van volgers vergroten en meer aandacht en nieuwe volgers aantrekken. Vermeldingen kunnen ook worden gebruikt om volgers te motiveren om het account van de vermeldende persoon te bezoeken en de kans te vergroten om de verkoop of interactie te vergroten.

Profiteer van het gebruik van een vermelding in je Instagram-verhalen

Door een tag in je Instagram-verhaal te gebruiken, kun je de interactie met je volgers, collega’s of wie dan ook die je wilt taggen vergroten. Tag de accounts van mensen van wie je de inhoud wilt bekijken of interactie wilt hebben met je Instagram-verhaal. Door dit te doen, verbetert u de communicatie en stimuleert u de betrokkenheid tussen u en uw publiek.

Bovendien kan het vermelden ervan helpen het aantal kijkers van je Instagram-verhaal te vergroten en meer aandacht te trekken. Wanneer er andere accounts in je Instagram Story worden genoemd, bereiken de eigenaren van die accounts meldingen en krijgen zij de mogelijkheid om op de vermelding te klikken en direct naar je Instagram Story te gaan.

Door vermeldingen op slimme en strategische manieren in Instagram-verhalen te exploiteren, kunt u uw digitale aanwezigheid vergroten en positieve effecten op uw publiek bereiken. Profiteer van de kracht van het vermelden en beter communiceren met je volgers op het Instagram-platform.

Tabel: Profiteer van het gebruik van een tag in Instagram-verhalen

de voordelen de details
Vergroot de interactie Gebruik tags om de accounts te taggen van mensen van wie je de inhoud wilt bekijken of interactie wilt hebben met je Instagram-verhaal. Dit zal de communicatie verbeteren en de deelname onder u stimuleren.
Vergroot het aantal verhaalweergaven Wanneer je andere accounts in je Instagram Story tagt, bereiken meldingen de eigenaren van die accounts en krijgen zij de mogelijkheid om op de vermelding te klikken en rechtstreeks naar je Instagram Story te gaan. Dit vergroot het aantal kijkers van je Instagram-verhaal.
Geef uw digitale aanwezigheid een boost Gebruik tags op slimme en strategische manieren om positieve effecten op uw publiek te bereiken en uw digitale aanwezigheid op het Instagram-platform te vergroten.

Een voorbeeld van het gebruik van een tag in Instagram-verhalen

Je kunt bijvoorbeeld een tag in je Instagram-story gebruiken om een ​​specifiek product of dienst te promoten. Door een vermelding toe te voegen aan een bedrijfsaccount of een specifieke persoonlijkheid in je Instagram-verhaal, kun je je kijkerspubliek naar het bedrijfsaccount verwijzen en zo de kans vergroten op meer omzet of interactie. Als u bijvoorbeeld een account beheert voor een bedrijf dat financiële diensten levert, kunt u een bedrijf taggen dat specifieke financiële instrumenten vervaardigt die interessant zijn voor uw publiek. Hiermee leert uw doelgroep het bedrijf kennen en kan zij profiteren van de tools die u aanbiedt.

Door je Instagram-verhaal te taggen, kun je ook je partnerschappen of samenwerkingen met andere bedrijven onder de aandacht brengen. Als je bijvoorbeeld in de mode-industrie werkt, kun je een bekende modeontwerper taggen met wie je aan een nieuwe collectie hebt samengewerkt. Dit zal de communicatie met uw publiek helpen verbeteren en meer aandacht trekken voor uw merk en de samenwerking die u is aangegaan.

Mogelijk ben je geïnteresseerd in: Toepassing om Instagram-volgers 2024 te vergroten

Product of dienst Vermelde rekening Voordeel
Financiële instrumenten @financiële_tools Verhoog de omzet en betrokkenheid
kleding ontwerpen @mode ontwerper Nieuwe collecties op de markt brengen en de aandacht trekken

Vermijd het vermelden van fouten in Instagram-verhalen

Zorg ervoor dat je bij het taggen van een Instagram-verhaal de volgende regels volgt om gênante fouten te voorkomen:

 1. Vermijd het taggen van mensen die niet in Instagram-verhalen willen of verwachten te verschijnen.
 2. Vermijd het gebruik van repetitieve of overmatige tags in je Instagram-verhalen.
 3. Vermijd het vermelden van gevoelige persoonlijke accounts of officiële bedrijfsaccounts zonder voorafgaande toestemming ervan.

Door deze regels te volgen, kun je eventuele problemen of ongemakken met betrekking tot je Instagram-verhaal vermijden en genieten van positieve interactie met je volgers.

De fout Verduidelijking
Tag iemand die niet op de lijst met volgers staat die Instagram-verhalen bekijken Het is mogelijk dat de taggende persoon het Instagram-verhaal niet daadwerkelijk bekijkt, en dit kan ongemak of schaamte veroorzaken.
Gebruik een tag regelmatig in je Instagram-verhalen Het regelmatig gebruiken van tags kan vervelend zijn voor je volgers en kan ervoor zorgen dat ze hun interesse in je Instagram-verhaal verliezen.
Maak gevoelige of officiële persoonlijke accounts aan zonder hun voorafgaande goedkeuring te verkrijgen Het vermelden van gevoelige persoonlijke accounts of officiële accounts zonder toestemming te verkrijgen, kan juridische problemen veroorzaken of problemen met de mensen die berichten plaatsen.

Hoe je een vermelding in Instagram-verhalen kunt zien

Wanneer je het vermeldt in je Instagram-verhaal, kun je het gemakkelijk zien op de foto of video waarin het is getagd. Klik gewoon op de tag op de foto of video en de lijst met accounts die in dit verhaal worden genoemd, verschijnt.

Daarnaast kun je ook direct naar de Instagram story navigeren waarin het bericht is geplaatst. Klik gewoon op de genoemde accountnaam en u wordt doorverwezen naar hun verhaal.

Het is vermeldenswaard dat als er veel vermeldingen in Instagram-verhalen worden gedaan, de lijst mogelijk kort is en slechts enkele van de genoemde accounts weergeeft. Dus als u meer vermeldingen wilt zien, kunt u klikken op Meer accounts. Vermeldingen staan ​​in de lijst.

bruikbare informatie:

 • Je kunt een tag in je Instagram-verhaal zien door op de tag op de foto of video te klikken.
 • Door op de naam van het postaccount te klikken, kun je direct naar de Instagram-story gaan waarin de post is geplaatst.
 • Als er meerdere vermeldingen zijn, wordt mogelijk een beperkte lijst met vermeldende accounts weergegeven.

Met behulp van deze stappen kun je eenvoudig een vermelding in je Instagram-verhaal zien en communiceren met de genoemde inhoud en getagde accounts.

Plaats een tag in je Instagram-verhaal

Wanneer je een vermelding in je Instagram-verhaal plaatst, wordt de vermelding gedeeld met de persoon die deze vermeldt, en verschijnt de vermeldingstag op de foto of video van het verhaal. De persoon die het heeft vermeld, krijgt een melding, zodat hij of zij direct naar de Instagram-story kan gaan waarin hij of zij genoemd is. Maar het is belangrijk op te merken dat het aantal vermeldingen dat je in je Instagram-verhaal kunt plaatsen beperkt is, omdat de lijst mogelijk slechts een bepaald aantal getagde accounts bevat. Het kan dus zijn dat u enkele belangrijke of belangrijkste accounts moet identificeren om uw doelgroep effectief te kunnen bereiken.

Om ervoor te zorgen dat uw tag wordt weergegeven en goed wordt opgemerkt door het publiek, kunt u enkele belangrijke strategieën volgen. Mogelijk wilt u de tag op een prominente plaats van de foto of video plaatsen, zoals de linkerbovenhoek of rechteronderhoek. Je kunt ook het formaat en de kleur van je tag opgeven, zodat deze past bij het ontwerp van je Instagram-verhaal.

Het gebruik van een tag in je Instagram-verhaal kan een van je krachtige hulpmiddelen zijn om de betrokkenheid te vergroten en meer aandacht naar je account te trekken. Zorg ervoor dat u zich aan de juiste regels en richtlijnen houdt, en kies vermeldingsaccounts zorgvuldig om ervoor te zorgen dat u zich op uw doelgroep concentreert en de gewenste resultaten behaalt.

Mogelijk ben je geïnteresseerd in: Hoe je de naam op Instagram in 2024 kunt veranderen

Conclusie

Vermelding in je Instagram stories is een effectieve manier om de interactie en communicatie met je volgers te vergroten. Door de juiste regels en eenvoudige stappen te volgen, kun je het maximale uit het gebruik van tags in Instagram-verhalen halen en positieve resultaten behalen.

Als je iets wilt vermelden in Instagram-verhalen, moet je de regels volgen die in de vorige delen van het artikel zijn genoemd. Daarnaast moet je eenvoudige stappen volgen, zoals het kiezen van de foto of video die je wilt publiceren en het kiezen van het account dat je in het verhaal wilt taggen. Daarna kun je je Instagram-verhaal voltooien en posten.

Het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik van een tag in je Instagram-verhaal de interesse van volgers kan vergroten en de communicatie met hen kan versterken. Probeer vermeldingen in Instagram-verhalen te gebruiken en zie welke positieve resultaten je kunt behalen in de interactie met kijkers en het verhogen van de weergaven van je verhaal.

Hoe kan ik dit vermelden in mijn Instagram-verhaal?

Volg deze stappen om je Instagram-verhaal te taggen:
1. Kies een foto of video voor je Instagram-verhaal.
2. Klik op het vermeldingspictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.
3. Zoek het account dat u wilt taggen in de lijst met uw bekijkende volgers.
4. Selecteer het account dat u wilt vermelden door op de naam ervan te klikken.
5. Maak je Instagram-verhaal compleet en plaats het.

Wat zijn de regels waar je je aan moet houden bij het vermelden in Instagram stories?

– Je kunt alleen accounts taggen die je kunt zien in de lijst met volgers die je Instagram-verhalen bekijken.
– Je ontvangt geen melding wanneer je account op Instagram Stories wordt geplaatst.
Accounts die in openbare Instagram-stories zijn geplaatst, kunnen hierover een melding ontvangen.

Hoe kan ik een vermelding in het Instagram-verhaal zien?

Als er een tag is aangemaakt in je Instagram story, kun je deze zien door op de tag op de foto of video te klikken. Je kunt ook naar de door jou genoemde Instagram-story gaan door op de naam van het genoemde account te klikken.

Wat is het voordeel van het gebruik van een tag in Instagram-verhalen?

Je kunt een vermelding in je Instagram-verhaal gebruiken om de interactie met je volgers, collega’s of iedereen die je wilt taggen te vergroten. Vermelding kan er ook voor zorgen dat je Instagram-verhaal meer kijkers trekt en meer aandacht trekt.

Moet ik me aan bepaalde regels houden als ik een tag in mijn Instagram-verhaal gebruik?

Ja, er zijn enkele regels waar u zich aan moet houden:
– Vermijd het taggen van mensen die niet in Instagram-verhalen willen of verwachten te verschijnen.
– Vermijd het gebruik van repetitieve of buitensporige vermeldingen in je Instagram-verhalen.
– Vermijd het vermelden van gevoelige persoonlijke accounts of officiële bedrijfsaccounts zonder voorafgaande toestemming ervan.

Kan ik een vermelding in mijn Instagram-verhaal gebruiken om mijn producten te promoten?

Ja, je kunt een vermelding in je Instagram-verhaal gebruiken om je producten of diensten te promoten. Door een bedrijfsaccount of een specifiek personage in je Instagram-verhaal te vermelden, kun je je kijkerspubliek naar het bedrijfsaccount verwijzen en de kans vergroten op meer omzet of interactie.